POVRATAK

CD O PSIMA

 
  
 
  •  Autor se zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta.
  
 
 
  
 
  • Te svima koji su pokušali realizaciju istog spriječiti.
  
 
 
 
 

JEDAN OD ODGOVORA
 
KOLIKO VREMENA TREBA
  
 
  • Većina ljudi prilikom prvog viđenja CD-a ostane iznenađena kvalitetom i obimnošću materijala uvrštenog na CD i zapita me koliko treba vremena da čovjek uradi nešto takvo.
 
 
DUGOTRAJAN I ZAHTJEVAN POSAO
  
 
  • Izrada prvog hrvatskog multimedijskog CD o psima "Pas više od najboljeg prijatelja" trajala je više od dvije godine. Sama izrada takvog CD-a zahtijevan je posao i na zapadu ga rade timovi od više desetaka ljudi. Umijeće programiranja, snimanje kvalitetnih fotografija, obrada slika i zvuka, montaža videa i pisanje teksta samo su malen dio posla koji ovakav projekt zahtijeva.
 
 
MOŽE LI SE KUPITI LJUBAV PREMA PSIMA?
  
 
  • Kakve sam sve prepreke morao zaobilaziti na putu izrade CD-a teško je opisati. Već sama ideja da bi netko mogao objaviti CD o psima, a da pri tome ne dolazi iz redova onih koji dobro žive od novaca vlasnika pasa, mnogima je nepodnošljiva. Ukoliko takva osoba pokaže i sebi svojstvenu tvrdoglavost, sklonost istini, nepopustljivost i spremna je ljubav prema psima pretpostaviti financijskim, reklamnim i drugim interesima, opasnost je još veća. Medijska blokada prilikom objave CD-a, prijetnje sudskim tužbom, jer se među stotinama slika na CD-u nalazi i slika psa kojeg sam navodno slikao bez odobrenja vlasnika, samo su dio tih pritisaka. Slijedeći potez bio je pokušaj sponzorskog pokrivanja CD-a ili jednostavnim riječima kupovina CD-a, no kupiti dvije godine nečjeg života vrlo je teško, a ukoliko je uz tih dvije godine ulog i ljubav prema psima i nemoguće kupiti, no nisu to shvatili.
 
 
JEDAN OD MOJIH ODGOVORA
  
 
  • Jedan od mojih odgovora na njihovo ponašanje ovaj je portal o psima. Načinjen je tako da zadovolji glad za znanjem onih koji o psima znaju malo, no i da bude zanimljiv onima koji o psima znaju više. Neki od ciljeva ovog portala su: pse prikazati onakvim kakvi zaista jesu, a ne kakvim bi neki željeli da budu, pružiti priliku zanimljivim osobama o kojim se malo zna da izlože svoje stavove o psima te jasno ukazati na razliku između dobra i zla.
 
 
RAZLIKE IZMEĐU PORTALA I CD-a
  
 
  • Sam portal izvrsno se nadopunjuje s CD-om, no slike, teme, način izlaganja i tekstovi su različiti. Ipak, jedino je sigurno, ukoliko vam se kojim slučajem dopada stalni dio ovog portala nema baš nikakvih razloga da vam se ne dopadne i multimedijski CD o psima "Pas više od najboljeg prijatelja".
 
 
 
 
 Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.