TREBA LI VAM PAS ?

DA LI JE VAŠA OBITELJ SUGLASNA?

KOJI SPOL TREBA ODABRATI ?

KOJU PASMINU ODABRATI ?

DA LI VJEROVATI UZGAJIVAČIMA ?

NE KUPUJTE OD PREPRODAVAČA

NAJČEŠĆE GREŠKE PRILIKOM ODABIRA ŠTENETA ?

ŠTO JE TO RODOVNICA ?

KAKO IZABRATI ŠTENE ?

NA ŠTO TREBA PRIPAZITI ?

ZAŠTO NE MOGU SAZNATI VIŠE ?

 
 

SAVJETI O DRESURI

 
 

DA LI JE VAŠA OBITELJ SUGLASNA?
 
 
 • Još jedan uvjet koji morate ispuniti je uvjeriti sve članove obitelji da prihvate psa. Oprez, ni u ovom koraku ne smijete činiti greške!
    
    
    
   UPORNOST I TVRDOGLAVOST
    
    
   • Budite uporni, tvrdoglavi, razgovarajte s njima, dogovorite se tko će na kakav način pomoći oko šteneta, tko će ga izvoditi u šetnju, tko hraniti, tko će se igrati s njim, tko ga voditi veterinaru, kako na godišnji odmor sa psom, jednostavno uvjerite sve članove obitelji da ste spremni preuzeti sve obaveze koje takav korak iziskuje.
    
    
   PAS NIJE SAMO VESELJE !
    
    
   • Da, dobro ste pročitali, pas nije samo veselje, on je i obaveza, no naravno, nikad nijednog pravog vlasnika psa nećete čuti da mu je teško recimo izvesti psa u šetnju. Veselje i promjene koje će prisutnost psa donijeti u vaš život teško je opisati. Pas će svojom toplinom, ljubavlju i pažnjom vaše svakodnevne problema učiniti bezazlenim i pomoći vam da ih lakše savladate.
    
    
   MORA URODITI PLODOM !
    
    
   • Sve ovo nagovaranje mora uroditi plodom, jer jedna od najvećih grešaka koje možete učiniti je uzeti štene, a da netko u obitelji to ne želi. Takav član obitelji mogao bi svojom mrzovoljom ili neljubaznošću prema psu od vašeg šteneta učiniti plahu, nesigurnu i povučenu osobu, a u tom slučaju sav vaš trud uložen u odgoj i dresuru takvog psa mogao bi biti uzaludan.
     
     
    

   Sva prava i Copyright Š Nenad Grbac & Impero present
    Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.
    
    
    
    

    

    

   Imate problema s ponašanjem svoga psa ?

    

    

    

    

    

   Planirate kupnju psa, no ne znate apsolutno ništa o njima, kupili ste štene i ne znate odakle početi, niste zadovoljni ponašanjem svog psa, neposlušan je, radi stvari koje vi ne biste željeli da čini, loše se ponaša prema ljudima ili drugim psima, željeli biste ga što bolje odgojiti, izdresirati i pružiti mu što bolji i ljepši život!

   Multimedijski CD o psima "Pas više od najboljeg prijatelja" stvaran je da vam pomogne!

    

   Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present