POVRATAK
 
  • Naš novi kalendar za 2015. godinu
  • Nakon niza kalendara koji smo izradili kako bi pomogli psima za koje se brinu razne udruga, ove godine smo odlučili izraditi još jedan kalendar s potpisom "Psi za neznalice".
  • A za kraj ćemo samo naglasiti i to da je i za ovaj kalendar, kao i za sve one ranije najzaslužniji naš glavni model (slika za siječanj),te stručni savjetnik, čije ime možete pronaći u donjem desnom uglu.
   
   
   
   
   

 

Grafička priprema:

 

Fotografije:

 

Stručni savjeti

 

Nenad Grbac

 

Nenad Grbac

 

Schnautzi Schnautzer
 Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.
 
 
 
 

Postanite član naše društvene zajednice
  
Pridružite se našoj zajednici namjenjenoj svima koji vole četvoronožne kučne ljubimce. Upoznajte druge vlasnike pasa, savjetujte se u vezi odgoja, dresure i zdravlja vašeg kućnog ljubimca, nađite nove prijatelje, dopisujte se, dijelite fotografije i video zapise.
  
Svim onim kojima još nije jasno čemu sve to služi, reći ćemo da je ta društvena mreža ili zajednica vrlo slična Facebooku, te da na njoj možete upoznavati druge vlasnike pasa, pisati o svojim kućnim ljubimcima, raspravljati o kinološkim i svim drugim temama vezanim uz pse, objavljivati vaše oglase, slike i video zapise, komunicirati s članovima uredništva portala, te u krajnjem slučaju i zatražiti pomoć ako negdje zapne.
  
No da biste o svemu tome saznali više svakako kliknite svojim mišem na slijedeću adresu: - http://www.psi-za-neznalice.com/oxwall/
 

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present