POVRATAK
KOLIKO DOBRO POZNAJETE PASMINE ?

 

Odaberite ispravan odgovor

     

Na slici se nalazi Barney, pas bivšeg Američkog predsjednika Georga Busha. Svima vama koji pažljivo čitate ovaj portal, neće biti nimalo teško pogoditi kojoj pasmini Barney pripada?

 
 

Legendarni češki predsjednik, pisac i nepopravljivi ovisnik o cigaretama i nikotinu Vaclav Havel, također je vlasnik psa. Svi poznavatelji te pasmine se slažu s tvrdnjom da su psi te pasmine baš ono što odgovara njegovom karakteru, pa i ličnosti. Kako glasi ime te pasmine ?

 
 

I gospodin Josip Broz Tito je volio pse. Postoji i gotovo legendarna priča o psu koji mu je jednom prilikom spasio život. Poznato je i da je tijekom cijelog svog života Tito imao samo pse dvije pasmine. Jedna od ta dvije pasmine su pudle, a od vas se očekuje da pravilno odgovorite na pitanje, koja je druga pasmina, odnosno koje je pasmine bio pas koji je Titu spasio život ?

 
 

Poznati Američki general Ike Eisenhower također je bio vlasnik i veliki ljubitelj pasa. Bio je i veliki poklonik jedne njemačke radne pasmine. Stoga i naše pitanje glasi: Kako nazivamo pse pasmine koju je Ike toliko volio ?

 
 

Od naših političara rijetko tko ima i voli psa. Psi im zapravo služe samo kao način da se pokušaju svidjeti biračima i stoga ih obično kupuju uoči ili neposredno nakon izbora. Jedan od takvih licemjera je i Milan Bandić, koji je psa kupio tek nakon izbora za gradonačelnika. Da li znate koju pasminu je Milan tom prilikom odabrao ?

 
 

Prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman nije volio nikog osim svoje obitelji o čemu nam svjedoči i ostvarenje njegovog Hrvatskog sna nazvanog "200 bogatih obitelji a svi ostali siromašni". I naravno da nije imao psa. No da bi ovaj kviz bio što zanimljiviji upitati ćemo vas tko je zapravo bio pas gospodina Tuđmana ?

 
 

Zaključak cijele te priče je vrlo jednostavan. Začudo, no postoje i političari koji vole pse. Žalosno je samo to što takvih političara nema i u ovoj bijednoj državi . I zbog svega toga postaviti ćemo vam slijedeće pitanje: Sa kojom od dolje navedenih skupina ljudi se naši ljubimci psi najbolje razumiju i najradije igraju ?

 

Postotak vaših točnih odgovora iznosi:

Web site Engine code is Copyright © Nenad Grbac & Impero present