ODGOJ ŠTENETA

ŠTO JE TO ODGOJ ?

PAS NIJE SAMO VESELJE?

SMIJU LI SE PSI MALTRETIRATI ?

POMOĆ, ISPADAJU MU ZUBI !

POMOĆ, ŠTENE GRIZE NAMJEŠTAJ

POMOĆ !! GRIZE I PAPUČE!

SOCIJALIZACIJA ŠTENETA

SVAKI PAS JE DRUŠTVENO BIĆE

ŠTO DA RADIM KAD ME NE SLUŠA

ZAŠTO NE MOGU SAZNATI VIŠE ?

 
 

ODGOJ ŠTENETA

 
 

POMOĆ, ISPADAJU MU ZUBI !
 
 
 • Vaše štene sve više raste, a sukladno tome raste i vaša zaljubljenost u njega. Polako postajete svjesni svih stvari o kojim su vam prijatelji ranije pričali, a vi ih niste mogli shvatiti jer niste ni imali, ni poznavali pse. Shvaćate da su problemi o kojima ste slušali i kojima su vas plašili i nisu bili tako strašni .
    
    
    
   KAKO NAUČITI ŠTENE GDJE SMIJE VRŠITI NUŽDU ?
    
    
   • Jednom ste sami sebe uhvatili kako drugom vlasniku šteneta dajete savjet; najbolji način da štene naučite kako i gdje se vrši nužda je da ga svakih dva do tri sata izvedete van. Prošećite se s njim i on će instinktivno shvatiti da se nužda vrši u travi, a ne na tepihu ili pločniku. Psi su vrlo čiste životinje i ukoliko nisu baš prisiljeni, nikad neće izvršiti nuždu tamo gdje to ne priliči. Ne podmećite mu novine jer će poslije biti problema s odvikavanjem od takvog načina vršenja nužde. Onda ste potiho sami sebi rekli vidi, vidi , još ću postati i stručnjak za odgoj pasa No, ono najvažnije je da je vaš savjet bio istinit i dugogodišnjom praksom vlasnika pasa potvrđen.
    
    
   ON KRVARI !
    
    
   • Nesreća nikad ne spava, u skladu s tom poslovicom vaš pogled je pao na blaženo lice zaigranog šteneta, no, kakva je ono crvena mrlja, blagi bože pa on krvari !
    
    
   KOD VETERINARA
    
    
   • Zabrinuti, otvarate mu usta, kad tamo, jednog zuba nema! Strah panika i osjećaj nemoći počinju vas svladavati. Uzimate štene u naručje i trk k veterinaru. Panično otvarate vrata ordinacije i postarijem veterinaru objašnjavate što se dogodilo. Njegov izraz lica, iz zabrinutog, mijenja se u nasmiješeni i polako vam odgovara " Kaj gospon vi niste mijenjali mliječne zube kad ste bili mali ?" No dobro, samo da je s njim sve u redu !
     
     
    

   Sva prava i Copyright Š Nenad Grbac & Impero present
    Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.
    
    
    
    

    

    

   Imate problema s ponašanjem svoga psa ?

    

    

    

    

    

   Planirate kupnju psa, no ne znate apsolutno ništa o njima, kupili ste štene i ne znate odakle početi, niste zadovoljni ponašanjem svog psa, neposlušan je, radi stvari koje vi ne biste željeli da čini, loše se ponaša prema ljudima ili drugim psima, željeli biste ga što bolje odgojiti, izdresirati i pružiti mu što bolji i ljepši život!

   Multimedijski CD o psima "Pas više od najboljeg prijatelja" stvaran je da vam pomogne!

    

   Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present