Prijatelj

Foto Albumi

Blog

Novosti

 • Admin Pisma čitatelja – Prije dva tjedan sam dobila štene staro 4,5 mj. mješanac pekinezera i terijera

  Ne znam da li sam pogriješila, ostavila sam si ova dva tri tjedna za međusobno upoznavanje i privikavanje, u stanu je pas predivan malo zalaje kad čuje lift i to je to, razigran je, sluša na dođi i sjedni, obroke uzima u redu, međutim, onaj tren kad izađemo iz lifta on laje sve dok ne dođemo do male livade gdje obavi nuždu, tada opet krene s lajanjem, međutim, pravi problem je njegova agresija prema drugim psima.

  Više o toj temi moći ćete vidjeti na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/105
  Aug 12 
 • Aug 6
 • Admin Predstavljamo vam pasminu: Crni Ruski Terijer

  Drugi svjetski Rat bio je završen. Stanovnici Sovjetskog saveza (današnje Rusije i drugih zemalja koje su pripadale toj državi) su se vratili kućama u mirnodopski život. Gubici tadašnjeg Sovjetskog saveza su bili ogromni. Većina priplodnih pasa je uginula u toku rata. Broj rasnih pasa u također je bio smanjen. Nakon nekog vremena Sovjetska vojska je shvatila da su im potrebni veliki i snažni psi uravnoteženog karaktera, koje bi mogli koristiti u različitim klimatskim uvjetima.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/139
  Aug 6 
 • Jul 27
 • Admin Pisma čitatelja – Koje je pasmine moj pas?

  Poštovani, koja je ovo vrsta psa? Udomila sam ga iz azila kada je imao 2 mjeseca sada ima 4 godine i izrasta je u prekrasnog psa. Veterinari su rekli da je Njemački špic i hrvatski ovčar. Zahvaljujem, Maja

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/116
  Jul 27 
 • Jul 24
 • Admin Predstavljamo vam pasminu - Njemački ovčar

  Šezdesetih ili sedamdesetih godina prošlog stoljeća njemački ovčar je bio pas kakvog je satnik von Stephanitz želio. Zdrav, otporan, stabilan po naravi i karakteru i tome zahvaljuje i svoju veliku popularnost. Psi te pasmine ubrzo su postali uzor za sve pasmine ne samo što se tiče inteligencije, naravi, zdravlja nego i sveg ostalog. Njemački ovčar tad je postao univerzalan pas kojeg su svi željeli. Bio je to pas stvoren za obitelj, djecu, čuvara, policiju, vojsku, vodiča slijepih osoba i mnoge druge namjene. No, onda su se u uzgoj umješale hiperprodukcija i kinologija, te je danas vrlo teško govoriti o naravi njemačkog ovčara.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/37
  Jul 24 
 • Jul 16
 • Admin Pisma čitatelja – Ne uspijem je ni pomaziti, a da me ne gricne

  Cao..nešto sam zenuo sa E mailom,..pa mi je Denis rekla da vam smijem poslati i ovdje...posto imate poznanstvo sa psima,.imam samo jedno pitanje...spasio sam skoro malu kujicu šarplaninca ,.našao je ostavljenu negdje kraj vode,.njih par ,.mogao sam samo jedno da prisvojim nažalost....pa je navikla sa psićima da se gricka,.tako da je ne uspijem ni pomaziti a da ne gricne...kako da j odviknem od toga,.pokušao sam naučiti da lajem ali nije mi baš uspjelo...

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/62
  Jul 16 
 • Jul 9
 • Admin Pisma čitatelja – Prvo da vam se zahvalim što ste me spasili kupnje psa od švercera

  prvo da vam se zahvalim što ste me spasili kupnje Jack Russella od švercera. Sutra sam trebala ići u Karlovac po njega. Ali sam pročitala na vasoj stranici da je dotični gospodin švercer. Pa sam vas htjela zamoliti za pomoć. Lijep pozdrav, Tea

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/174
  Jul 9 
 • Jun 29
 • Admin Pisma čitatelja – Nemogućnost zadržavanja mokraće ili vršenje nužde u kući ?

  Prije nekoliko dana udomila sam kujicu koja je napuštena, ostavljena na cesti. No, iako je vodim nekoliko puta dnevno vani zna ponekad ne obaviti nuždu u šetnji već obavi kasnije u kući. Ponekad obavi odmah čim izađemo.Isto tako kad nam netko dođe u posjet cime je podraga ona se popiški. Kad moje kćerka stigne doma i podraga je i javi joj se ona se opet malo popiški. Molim Vas ako može savjet. Hvala unaprijed, Ružica

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/50
  Jun 29 
 • Jun 22
 • Admin Predstavljamo vam pasminu - Veliki šnaucer

  To je povećana i snažnija podvrsta srednjeg šnaucera, s izgledom koji budi strahopoštovanje. Osobita glava šnaucera mora zbog brade delovati četverokutno, zubalo sa škarastim ugrizom je jako razvijeno. Usnice su kod obe kombinacije crne boje. Uši i rep su jednaki kao i kod srednjeg šnaucera. šape su kratke, okrugle i imaju dobro zatvorene, na gore zaobljene nokte.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/9
  Jun 22 
 • Jun 16
 • Admin Pisma čitatelja – Pas je jako strašljiv, bukvalno se svega boji.

  Zdravo, pronašla sam vašu mail adresu na internetu, pa bi vam bila jako zahvalna ako bi mi mogli pomoći. Kupila sam patuljastog pinća prije mjesec dana. Kod mene je provodio koji dan, a kod momka je bio svo ostalo vrijeme. Sada je kod mene i imam veliki problem. Pas je jako strašljiv, bukvalno se svega boji.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/82
  Jun 16 
 • Jun 10
 • Admin Pisma čitatelja – On se strašno boji sijevanja i grmljavine!

  Poštovani gosp. Nenad! Imam jedno pitanje vezano za svog sibirskog haskija. Naime, unazad par tjedana, kad se počne spremati nevrijeme, haski počne, skoro, pa i panično trčati po kući i traži mjesto gdje da se sakrije, jer se strašno boji sijevanja i grmljavine. Pokušavam ju smiriti tako da ju zagrlim, ali ona se počne tresti i u strahu se povlači u svaki mračni kutak. Jednostavno ne znam kako da joj drugačije pomognem.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/144
  Jun 10