Prijatelj

Foto Albumi

Blog

Novosti

 • Admin Predstavljamo vam pasminu - Veliki šnaucer

  To je povećana i snažnija podvrsta srednjeg šnaucera, s izgledom koji budi strahopoštovanje. Osobita glava šnaucera mora zbog brade delovati četverokutno, zubalo sa škarastim ugrizom je jako razvijeno. Usnice su kod obe kombinacije crne boje. Uši i rep su jednaki kao i kod srednjeg šnaucera. šape su kratke, okrugle i imaju dobro zatvorene, na gore zaobljene nokte.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/9
  Jun 22 
 • Jun 16
 • Admin Pisma čitatelja – Pas je jako strašljiv, bukvalno se svega boji.

  Zdravo, pronašla sam vašu mail adresu na internetu, pa bi vam bila jako zahvalna ako bi mi mogli pomoći. Kupila sam patuljastog pinća prije mjesec dana. Kod mene je provodio koji dan, a kod momka je bio svo ostalo vrijeme. Sada je kod mene i imam veliki problem. Pas je jako strašljiv, bukvalno se svega boji.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/82
  Jun 16 
 • Jun 10
 • Admin Pisma čitatelja – On se strašno boji sijevanja i grmljavine!

  Poštovani gosp. Nenad! Imam jedno pitanje vezano za svog sibirskog haskija. Naime, unazad par tjedana, kad se počne spremati nevrijeme, haski počne, skoro, pa i panično trčati po kući i traži mjesto gdje da se sakrije, jer se strašno boji sijevanja i grmljavine. Pokušavam ju smiriti tako da ju zagrlim, ali ona se počne tresti i u strahu se povlači u svaki mračni kutak. Jednostavno ne znam kako da joj drugačije pomognem.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/144
  Jun 10 
 • Jun 9
 • Admin DAISY – MOJE USPOMENE U RIJEČI I SLICI

  Probudila sam se tog dana vrlo rano. Pogledam na sat. Pokazivao je 6 sati i 20 minuta. Veliki prozori moje sobe bili su obasjani suncem. Pomislih, pa i red je. Jer kalendar na zidu je pokazivao – 08.10. – datum koji je bio zaokružen plavom bojom. Da, samo je jedan dan u godini – MOJ rođendan. Upravo sam navršila tri godine od dana kad sam ugledala svijet. Toga dana tek što sam se snašla oko mene se već vrzmalo jedanaest malih lajavih stvorenja i jedan veliki bijeli pas za kojeg su mi kasnije rekli kako je to moja majka.

  Više podataka o toj temi moći ćete pročitati na adresi: https://digitalne-knjige.com/?p=1523
  Jun 9 
 • Jun 4
 • Admin Pisma čitatelja – Tražila sam psa sa papirima, a dostavljeno mi je štene sa putovnicom

  Tražila sam psa sa papirima jer znam da je to jedini dokaz čistokrvnosti psa, a dostavljeno mi je do Zadra štene samo sa putovnicom. Već tad mi je bilo sve sumnjivo, ali moje dijete je zagrlilo tog psića i nisam imala srca u tom trenutku odustati

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/173
  Jun 4 
 • May 27
 • Admin Pisma čitatelja – Recite mi gdje griješim i kako da “popravim” naš odnos?

  Poštovani gosp. Nenade, treba mi Vaša pomoć. Prije otprilike godinu dana također sam tražila savjet koji mi je pomogao, a i kupila sam Vaš CD “Pas više od najboljeg prijatelja”. No desila mi se jedna nova situacija zbog koje Vam se obraćam. Imam ženku zlatnog retrivera, staru 3 godine. Predivna je. Ali do nedavno imala sam “prijatelja” sa kojim bi se ona jako igrala kad bi nam došao doma. Voljela ga je. E sada tog “prijatelja” više nema, i čini mi se da je tužna, do mene dođe kad je gladna ili kad se spremam za šetnju.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/132
  May 27 
 • May 20
 • Admin Predstavljamo vam pasminu - Belgijski ovčar

  "Belgijski ovčar je skladno proporcionalan, inteligentan, otporan, kvadratičan pas, naviknut na život pod vedrim nebom, građen da može odolijevati nepogodama godišnjih doba i atmosferskim promjenama tako čestim u klimi Belgije. Skladnošću svojih oblika, ponosnim držanjem glave, pas belgijski ovčar treba ostavljati utisak one elegantne čvrstine koja je postala osobinom selekcionarnih predstavnika radne pasmine."

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/11
  May 20 
 • May 10
 • Admin Pisma čitatelja – Odlučili smo se na kupnju ženskog šteneta maltezera.

  Traženjem po Njuškalu našli smo relativno dosta toga, ali evo kako sam naišla na vaš članak, malo sam se uplašila i nije mi na odmet pitati da li ste upoznati sa kakvim kućnim uzgojem (u Zagrebu) ili imate kakvu preporuku kako i gdje izabrati (kupiti) dobro štene, a da nije uzgajivačnica sa maltezerima za izložbe.

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/77
  May 10 
 • May 6
 • Admin Pisma čitatelja – Kupujem štene Vestija pa me zanima pravilan odgoj i ishrana ?

  Poštovani, planiram da kupim jadno štene westija pa me interesuje njihov pravilan odgoj i ishrana, koliko se često moraju vakcinisati i sve vezano za njih, pa ako možete da mi odgovorite na ova pitanja bio bih Vam veoma zahvalan? Unapred zahvalan, Vuk Stefanović

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/54
  May 6 
 • Apr 28
 • Admin Pisma čitatelja – Grize namještaj, ruke, papuče, noge i čarape!

  Mi smo kupili štene patuljastog špica tj Pomeranca u dobi od 2 mj, ona sad već ima 3 mjeseca i naučila je dosta stvari, a to je vršenje nuzde na pelenu, komande sjedni, lezi, dođi, komandu NE posluša kada njoj da, i tu imamo problema u ovih mjesec dana. Naime, naravno kao svako štene stalno nam je pod nogama i grize i papuče i noge i čarape, i dok mi tako ponavljamo NE NE NE NE i padamo u zamku...

  Više o toj temi moći ćete pročitati na sljedećem linku:

  http://psi-za-neznalice.com/oxwall/blogs/post/172
  Apr 28