KORISNI SAVJETI 

UPOZNAJTE SVOG PSA 

IZBOR ŠTENETA

ODGOJ ŠTENETA

SAVJETI O DRESURI

NASLOVNA STRANICA

 
ZAŠTO NE MOGU SAZNATI VIŠE ?
 
ZATO JER NISTE NARUČILI CD O PSIMA !
  • Narudžbom CD-a o psima vi istovremeno dobivate cijeli niz zanimljivo pisanih informacija o psima, uputstva o odgoju, liječenju, ishrani, dresuri i pogled u jedan novi svijet, neopterećen sponzorskim i inim financijskim obavezama već vođen isključivo ljubavlju prema psima.
  • Nikako ne treba zaboraviti ni humanitarni karakter CD-a, jer autor CD-a se odriče dijela zarade u korist napuštenih pasa. Prihod ostvaren na taj naćin bit će korišten isključivo u svrhu kupnje hrane za napuštene pse.
 

 

 
CD NIJE KNJIGA, ON JE VIŠE OD TOGA !
  • Ukoliko bi ovaj multimedijski CD usporedili s knjigom, onda bi ta knjiga imala oko 450 stranica, više od 800 fotografija, oko 120 kartica teksta, 50 kratkih video isječaka i još mnogo sadržaja koji knjige ne poznaju.
 
 O CD-u
  • Sam CD sastoji se od niza cjelina kojima se pokušava pomoći vlasnicima da lakše shvate i upoznaju svoje ljubimce. Povijest pseće vrste, Kinologija, Upoznajte svog psa, Zagonetka psećeg osjeta, Prijatelj u nevolji, Odabir šteneta, Odgoj mladog psa, Ispravljanje pogrešnih navika, Pribor, Ishrana, Djeca i pas, Pasmine, Doktor, doktor, Dresura psa, Vrste dresure, Sportska dresura, Mala škola dresure, Zablude o psima, Korisni savjeti , Spolni nagon, Alternativna medicina , Umjetni uzgoj štenadi, Tajne psećeg osjeta, samo su neki od tih zanimljivih naslova.
 
 
Kako kupiti multimedijski CD o psima?
  • Nažalost, za sada ne postoji drugi način kupovine CD-a osim izravnim kontaktom sa autorom koji će vam CD dostaviti putem pošte. Cijena CD-a je 90 kn, u nju je unesen i iznos kojeg se autor odriče u korist nezbrinutih pasa. Vrlo je vjerojatno da će dolaskom CD-a knjižare cijena porasti .
  • Autora CD-a za sve detalje možete kontaktirati i na tel : 095 / 853-03-40 (Tražiti Nenada) ili na Mail adresu: NenadGrbac@hotmail.com
  

 

  • Molimo vas da prilikom narudžbe CD navedete svoje ime i adresu te će CD putem pošte za nekoliko dana stići do vas.Troškove poštanske dostave snosi kupac CD-a.
  • Također vas molimo da nas obavijestite ukoliko CD ne stigne na vašu adresu u roku od nekoliko dana.

     Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.