UPOZNAJTE SVOG PSA?

ZAŠTO PSI LAJU?

ZAŠTO ZAVIJAJU? 

KAKO REAGIRATI NA NAPAD ?

ZAŠTO SAKRIVAJU KOSTI?

ZAŠTO GREBU PO ZEMLJI ?

KAKO PSI KOMUNICIRAJU ?

DA LI BI VAS VAŠ PAS OBRANIO

KAKO SE PONAŠA POKORAN PAS ?

ZAŠTO SU NEKI PSI TVRDOGLAVI ?

ZAŠTO NE MOGU SAZNATI VIŠE ?

 
 

UPOZNAJTE SVOGA PSA

 
 

ZAŠTO ZAVIJAJU ? 
 
 
 • Zašto psi zavijaju pitanje je koje nije lako odgovoriti. Primarna funkcija zavijanja je prizivanje i okupljanje čopora.Zavijanje vukova u prirodi ima svoju svoje opravdanje no zašto zavijaju psi u urbanim sredinama?
    
    
    
   SJETIMO SE !
    
    
   • Sjetimo se samo ne tako rijetkih primjera kad pas svaki dan dolazi na grob svog vlasnika i dugim, tužnim zavijanjem pokušava izraziti svu bol koju osjeća. Slijedeći primjer su psi koje nemilosrdni vlasnici ostavljaju zaključane i same. Takvi psi zavijanjem pokušavaju opisati svu usamljenost kojoj su izloženi. Također, često se događa i da mužjak koji osjeti miris ženke koja se tjera svoje ljubavne probleme opisuje dugim i tužnim zavijanjem. Vrlo često im se u zavijanju pridružuju i drugi psi koji im svojim glasom daju do znanja da suosjećaju s njima.
    
    
   ZAKLJUČAK
    
    
   • Primjera takvog ponašana u pasa ima još mnogo, no svi oni nas navode na zaključak da pas zavijanjem izražava svoje osjećaje tuge ili usamljenosti.
    
    
   JESTE LI ZNALI ?
    
    
   • Zanimljivo je znati da vukovi koji nemaju čopor, odnosno vukovi samotnjaci, nikad ne sudjeluju u grupnom zavijanju nekog drugog čopora.
     
     
    

   Sva prava i Copyright Š Nenad Grbac & Impero present
    Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.
    
    
    
    

    

    

   Imate problema s ponašanjem svoga psa ?

    

    

    

    

    

   Planirate kupnju psa, no ne znate apsolutno ništa o njima, kupili ste štene i ne znate odakle početi, niste zadovoljni ponašanjem svog psa, neposlušan je, radi stvari koje vi ne biste željeli da čini, loše se ponaša prema ljudima ili drugim psima, željeli biste ga što bolje odgojiti, izdresirati i pružiti mu što bolji i ljepši život!

   Multimedijski CD o psima "Pas više od najboljeg prijatelja" stvaran je da vam pomogne!

    

   Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present