Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pisma čitatelja – Tko je tu lud?

Pitanje:

——————————-

Pozdrav

Prije nekoliko mjeseci sam u jednoj veterinarskoj stanici kupila Hillsovu konzervu. Sutradan sam primijetila da mi pas ima proljev. Slučajan pogled na konzervu i gle iznenađenja rok trajanja je istekao prije godinu dana.

Odlazim u ambulantu u kojoj sam kupila konzervu iznosim svoj problem a veterinarka tvrdi da ja tu konzervu uopće nisam kupila kod njih.

Pokazujem joj račun a ona mijenja priču i tvrdi da im ja podmećem staru i neispravnu konzervu umjesto nove koju su oni meni jučer prodali.

Tko je ovdje lud ?

Anita

 

Odgovor:

—————————

Poštovanje,

Najvjerojatnije vi, s obzirom da ste se zabrinuli za zdravlje svog ljubimca i da ga niste spremni žrtvovati za svotu od 20-ak kuna koliko vas je ta konzerva koštala.

Postoji mogućnost da su uvoznik Hillsa i dotična veterinarka znanstveno istraživali koliko psu može smetati ukoliko je hrani koju veterinari velikodušno preporučuju i još velikodušnije naplaćuju, istekao rok trajanja. I onda se pojavljujete vi i kvarite im i istraživanje i užitak.

Najvjerojatnije ja, jer bih da se to meni dogodilo, postupio vrlo slično vama.

Najvjerojatnije velika većina vlasnika pasa, kojima psi nisu samo sredstvo za ostvarivanje brze i beskrupulozne zarade.

Srdačan pozdrav

Nenad

 

 

—————-

Uredio i obradio: Nenad Grbac

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.